Hopp til innholdet

Om

Liv Marit Haakenstad begynte med slektsgransking i 12-årsalderen. Hun er utdannet lektor, med en master i faglitterær skriving. Til daglig jobber hun som slektsforsker og forfatter, og eier og driver firmaet Genit AS.

Liv Marit var den første akkreditert slektsforsker hos The International Commission for the Accreditation of Profesional Genealogists (AG®) bosatt i Norge. Liv Marit er en velkjent foredragsholder, og har holdt foredrag i Norge, USA og England – blant annet på «Who Do You Think You Are? Live!» og «RootsTech».

Som slektsgransker har Liv Marit ulike oppgaver – alt fra de som trenger hjelp med å sette opp slektstavler til TV-produksjoner som «Who Do You Think You Are?» for BBC og Canada, til «Anno» for NRK. Liv Marit er også forfatter av flere bøker, der de mest kjente er Slektsgranskerens guide til utvandringen 1825-1930 (Vigmostad & Bjørke 2013) og På sporet av familien. Kilder og metoder i slektsgransking (Vigmostad & Bjørke 2015).

Liv Marit tar oppdrag fra advokater og bobestyrere med å finne arvinger, hun tar på seg foredrag og kurs for de som vil skrive faglitteratur (for eksempel slektshistorie eller biografi), samt veiledning, foredrag og kurs innen slektsforskning. Foredrag, kurs og veiledning ved personlig oppmøte eller over Internett ved hjelp av Zoom.

Liv Marit lager også webinarer, står for produksjon og distribusjon av videoer, samt at hun drifter flere hjemmesider.

Haakenstad er medlem av:

  • International Commission for the Accreditation of Professional Genealogists (ICAPGen)
  • Norsk Faglitterær Forfatter- og oversetterforening (NFFO – www.nffo.no)
  • Association of Professional Genealogists (APGen)
  • Flere lag og foreninger i Norge og USA

Adresse:
Genit AS
Karlsvognen 57
2315 HAMAR

Mobil: 99018255
Organisasjonsnummer: 912 441 822MVA