Webinarer til salgs

Nordic Genealogy har nå lagt ut videoer fra vårens webinarer for salg. Dette er opplæringsvideoer i ulike emner innen slektsgransking. Under finner du en oversikt over webinarene.

Folketellinger, del 1 – Rune Nedrud, AG®
Vi går igjennom de ulike landsdekkende folketellingene i Norge fra 1801 til 1910, og ser på innhold og personopplysninger.
Kjøp webinaret her.

Søk i Digitalarkivet – Liv Marit Haakenstad, AG®
På Digitalarkivet.no finner du digitalisert kilder fra hele Norge. Digitalarkivet er delt i to – en søkbar del, og en del som ikke er søkbar. Denne gangen skal vi se på de kildene som er søkbare. Haakenstad vil fortelle om ulike innganger til Digitalarkivet, og hvordan du kan bruke søkemulighetene der.
Kjøp webinaret her.

Skifter – Rune Nedrud, AG®
Skifter ble holdt når man overførte arven fra en generasjon til en annen, men det kunne også være andre årsaker til at man holdt skifte, som konkurs eller skilsmisse. Denne gangen kan du lære om hva et skifte er og hvordan du kan bruke de forskjellige typene skiftedokumenter til å finne slekt.
Kjøp webinaret her.

Kirkebøker, del 1 – Liv Marit Haakenstad, AG®
Vi ser på kirkebokleseren, og de tre mest brukte hendelsene i kirkeboka – dåp, vielse og begravelse, og hvordan du kan utnytte disse i slektsgranskingen din.
Kjøp webinaret her.