Who Do You Think You Are? Live! (WDYTYA)

wdytyaIMGP0205WDYTYA Live! ble arrangert i Olympia, London 20.-22. februar 2014. Vi var flere fra Østlandet på messa. Med nøye planlegging i forkant, fant vi frem til de foredragene og de standsene som var av interessere for oss. Jeg hadde også fått utgitt min andre artikkel i England, i bladet Family Tree Magazin. Artikkelen ble utgitt i nummeret som kom den 20. februar. Dette ble delt ut gratis på messa, da det er 25 år i år siden bladet ble gitt ut for første gang. For meg som jobber med slektsgransking på heltid, var det veldig hyggelig å tilbringe en kveld sammen med andre som jobber profesjonelt med slektsgransking fra hele verden. Det ble utveksling av kontaktinformasjon og det deles mange tips i slike sammenhenger. Messa ga meg nye kontakter, flere bøker å lese, og flere artikler å skrive. Og jeg skal tilbake neste år, men ikke bare som deltaker…

Foto: Liv Marit Haakenstad, copyright 2014